welcomebanner

MirË SE VINI NË INFORMATIKA

Shkolla për Kompjuterë Informatika ofron kurse dhe trajnime profesionale për Sistemeve Operative, Microsoft Office, Multimedia & Dizajn, Rrjeta Kompjuterike, Servisim etj. Me staf profesional, literaturë adekuate dhe hapësira komode, Informatika nga viti 2 000 ka aftësuar shumë gjenerata, të cilët pas trajnimeve në këtë shkollë, janë treguar të sukseshëm në tregun e punës.

NJOFTIMET RRETH KURSEVEMos e humb mundësinë për t’u bërë protagonist i së ardhmes tënde!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • Kursi MS Excel

  Njoftojmë të interesuarit se me datë 2 maj (e mërkurë) do të fillohet me kursin MS Excel. Regjistrimi vazhdon! Të interesuarit mund të vazhdojnë të aplikojnë online ose përmes numrit të telefonit 044 MORE
 • Kursi MS Word

  Njoftohen të interesuarit se kursi MS Word do të fillon me 27 prill (e premte). Aplikimi mund të bëhet online, ose përmes numrit të telefonit 044/213-937 MORE
 • Kursi MS Windows 10

  Njoftojmë të interesuarit se me datë 23 prill (e hënë) do të fillohet me kursin MS Windows 10. Aplikimi mund të bëhet online ose përmes numrit të telefonit +383 44 MORE
 • Shitjet
 • Librat
 • Kurset
icon

Shitjet e pajisjeve kompjuterike, në veçanti produktet DELL, ku jemi edhe partner direkt.

Pergatisim programe për menaxhim të firmave sipas kërkesave tuaja.

Bëjmë shitjen e kompjuterëve personal, laptop-ve, dhe pajisjeve tjera përcjellëse.

Servisimin e kompjuterëve.

Krijimin e rrjetave kompjuterike duke përfshirë instalimin e serverëve, konfigurimin, menaxhimin, sigurinë, qasjen në distancë. Etj.

icon

Disa nga botimet e librave, për kurset që organizohen nga Informatika

MS Excel 2016, maj 2017; MS Word 2016, janar 2017; Windows 10, shtator 2016; MS Access 2013, maj 2014; MS Excel 2010, maj 2012; AutoCAD 2012, janar 2012; Microsoft Windows 7, janar 2011; CorelDRAW X5, shtator 2010; Rrjetat Kompjuterike, janar 2007; 

Librat mund ti gjeni në të gjitha libraritë kryesore të Kosovës, ose ne shkollën tonë. Autori: Ekrem Dragusha

MË SHUMË

icon

Nga viti 2000, Informatika organizon kurse për kompjuterë në nivele të ndryshme

Level 1: MS Windows
Level 2: MS Word | MS Excel | MS Access | MS PowerPoint
Level 3: CorelDRAW X7 |ArchiCAD | AutoCAD
Level 4: Rrjeta kompjuterike | Servisimin e kompjuterëve

Që nga themelimi i shkollës Informatika, kanë arritur të certifikohen mbi 1.500 kandidatë.

MË SHUMË

Apliko Online
Plotësoni këtë formular për tu informuar më shumë për atë që ofrojmë dhe për të marrë çmimet.