welcomebanner

MirË SE VINI NË INFORMATIKA

Shkolla për Kompjuterë Informatika ofron kurse dhe trajnime profesionale për Sistemeve Operative, Microsoft Office, Multimedia & Dizajn, Rrjeta Kompjuterike, Servisim etj. Me staf profesional, literaturë adekuate dhe hapësira komode, Informatika nga viti 2 000 ka aftësuar shumë gjenerata, të cilët pas trajnimeve në këtë shkollë, janë treguar të sukseshëm në tregun e punës.

NJOFTIMET RRETH KURSEVEMos e humb mundësinë për t’u bërë protagonist i së ardhmes tënde!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • Kursi MS Access

  Regjistrimi vazhdon! Kursi MS Access do të fillon me datë 19 shkurt 2020. Zbritje -20% për regjistrim në grup apo me shoqëri. MORE
 • Kursi AutoCAD

  Njoftojmë të interesuarit se me 16 janar 2019 do të fillohet me kursin AutoCAD.Të interesuarit mund të aplikojnë online ose përmes numrit të telefonit 044/213-937.  MORE
 • Kursi MS Word

  Njoftohen të interesuarit se me datë 09 dhjetor 2019 do të fillohet me grupin e ri MS Word. Regjistrimi vazhdon! Aplikimin mund ta bëni online ose përmes numrit të telefonit 044/213-937... MORE
 • Shitjet
 • Librat
 • Kurset
icon

Shitjet e pajisjeve kompjuterike, në veçanti produktet DELL, ku jemi edhe partner direkt.

Pergatisim programe për menaxhim të firmave sipas kërkesave tuaja.

Bëjmë shitjen e kompjuterëve personal, laptop-ve, dhe pajisjeve tjera përcjellëse.

Servisimin e kompjuterëve.

Krijimin e rrjetave kompjuterike duke përfshirë instalimin e serverëve, konfigurimin, menaxhimin, sigurinë, qasjen në distancë. Etj.

icon

Disa nga botimet e librave, për kurset që organizohen nga Informatika

MS Excel 2016, maj 2017; MS Word 2016, janar 2017; Windows 10, shtator 2016; MS Access 2013, maj 2014; MS Excel 2010, maj 2012; AutoCAD 2012, janar 2012; Microsoft Windows 7, janar 2011; CorelDRAW X5, shtator 2010; Rrjetat Kompjuterike, janar 2007; 

Librat mund ti gjeni në të gjitha libraritë kryesore të Kosovës, ose ne shkollën tonë. Autori: Ekrem Dragusha

MË SHUMË

icon

Nga viti 2000, Informatika organizon kurse për kompjuterë në nivele të ndryshme

Level 1: MS Windows
Level 2: MS Word | MS Excel | MS Access | MS PowerPoint
Level 3: CorelDRAW X7 |ArchiCAD | AutoCAD
Level 4: Rrjeta kompjuterike | Servisimin e kompjuterëve

Që nga themelimi i shkollës Informatika, kanë arritur të certifikohen mbi 1.500 kandidatë.

MË SHUMË

Apliko Online
Plotësoni këtë formular për tu informuar më shumë për atë që ofrojmë dhe për të marrë çmimet.